Broeikas Sweet Tomato

€59,50

Broeikas Sweet Tomato

lees verder
Levertijd 3-5 werkdagen

  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Altijd het nieuwste assortiment
vergroten
Alles over het product

Specificaties

Voor de kweker die graag vroeg in het voorjaar van start gaat, is de Sweet Tomato broeikas een must. Perfect geschikt voor het kweken in volle grond, waarbij de gewassen worden beschermd tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte. Deze broeikas bestaat uit een houten frame en heeft een kunststof afdichting. Het hout is bruin verduurzaamd en afkomstig uit goed beheerde bossen. De afdichting van polycarbonaat heeft een dikte van 4 mm en is dubbelwandig. Polycarbonaat heeft verschillende voordelen: het is het niet gevoelig voor breuk, geheel veilig in gebruik en heeft het bovendien een isolerende werking.

Prefabricage

De Sweet Tomato wordt geleverd in prefabricage, dit betekend dat de voor- en achterzijde, net als de zijwanden en de ‘klep’ al per onderdeel gemonteerd zijn bij levering. Het aan elkaar bevestigen van de verschillende onderdelen is een eenvoudige montageklus. De 2 meegeleverd schoorijzers zorgen voor een sterk verband en de mogelijkheid om de broeikas met behulp van schroeven vast te zetten op een houten of stenen ondergrond.

Beluchting

Een goede beluchting is belangrijk. De ‘klep’ aan de bovenzijde kan middels 2 uitzetters in veel verschillende standen worden geopend en daarna windvast geborgd.

Lengte:

100 cm

Breedte:

65 cm

Goothoogte:

32 cm

Nokhoogte:

40 cm

Oppervlakte:

0,7 m²

Materiaal:

Hout

Ramen:

1x kantelraam

Garantie:

2 jaar

 

Afdichting:

Polycarbonaat

Afdichting-
bevestiging:

Geklemd in profiel

Onderhoudsadvies:

Jaarlijks beitsen

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Materiaal Hout, Polycarbonaat
Lengte Nee
Levertijd 3-5 werkdagen
Prijs €59,50