Burford 66 groen - 194x194 cm (bxl) 160/230 cm (h)

€2.395,00

Zoekt u een ranke tuinkas met een flinke stahoogte? Kies dan voor de Burford. Deze vrijstaande kas wordt standaard uitgevoerd met een drempelloze enkele schuifdeur met slot. De schuifdeur is 65cm breed en heeft een hoogte van maar liefst 200cm. U gaat dus niet gebukt de kas in! Voor de extra brede goot met een breedte van 80mm worden gratis 2 regenpijpen met een diameter van 40mm meegeleverd.

lees verder
Levertijd 6-10 weken

vergroten
Alles over het product

Specificaties

Keuze afdichting

De Burford kas biedt keuze uit 3 soorten afdichting: 3 mm dik tuinders- of veiligheidsglas en 6 mm polycarbonaat. Het tuindersglas wordt met behulp van glasklemmen gefixeerd aan het kasframe, waarbij het tuindersglas ‘dakpansgewijs gestapeld’ wordt aangebracht. Indien u kiest voor veiligheidsglas of polycarbonaat, wordt de afdichting gefixeerd met kunststof beglazingsstrips. De voordelen per type afdichting op rij:tuindersglas: voordelig in prijs en eenvoudig te vervangen bij eventuele breuk. Veiligheidsglas: geleverd in lange ruiten en tot 6 keer sterker dan tuindersglas. Polycarbonaat (dubbelwandig): licht van gewicht, onbreekbaar en heeft een beter isolerende werking dan glas. Het frame van de Burford is standaard leverbaar in een blanke uitvoering. Voor een meer luxueuze uitstraling en/of eenheid met de omgeving waarin de kas wordt geplaats is deze kas leverbaar in een zwarte of klassiek donkergroen gecoate uitvoering.

Beluchting

Een goede beluchting is van levensbelang in de kas. Daarom is de Burford voorzien van 2 dakramen in model 66 + 86 en 4 dakramen in het grootste model; 106. Voor optimaal gebruiksgemak wordt het gebruik van een automatische raamopener Ventomax of Spiro geadviseerd. Deze raamopeners zijn temperatuurgevoelig en openen of sluiten het dakraam automatisch. Voor een stabiele en sterke basis is een funderingsrand noodzakelijk. De Burford wordt standaard (gratis) geleverd met een aluminium funderingsrand van 8cm hoog. Indien u kiest voor een zwart of donkergroen gecoate kas wordt ook de fundering in deze kleur meegeleverd.

 

Lengte:

194 cm

Breedte:

194 cm

Goothoogte:

160 cm

Nokhoogte:

230 cm

Oppervlakte:

3,8 m²

Materiaal:

Aluminium

Deur:

65 x 200 cm

Ramen:

2x dakraam

Garantie:

10 jaar (constructie)

 

Afdichting:

  • Veiligheidsglas

Afdichtingbevestiging:

Glashaken en glasklemmen

Onderhoudsadvies:

Geen bijzonderheden

 

Montageservice

Het monteren van een kas of prieel vergt tijd en soms ook de kennis en ervaring van een vakman. Die vakman treft u bij ons.

  • Ervaren vakmannen
  • Snel en secuur
  • Vaste montageprijs

 

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Keuze Veiligheidsglas
Materiaal Aluminium
Merk Royal Well
Levertijd 6-10 weken
Voorradig; Nu uit voorraad leverbaar
Goothoogte (cm) 160
Geschikt voor windrijk gebied Redelijk
Kan ik overal staan? (175 cm) Nee
Prijs €2.395,00