FLORIS PREMIUM overwinteringskas

€399,00
De PREMIUM FLORIS OVERWINTERINGSKAS is hét nieuwe product in Nederland om uw kost- en dierbare planten veilig de winter door te laten komen! Leverbaar in 3 uitvoeringen en met optioneel een extra onderbouw. lees verder
Levertijd Nee

vergroten
Alles over het product

Specificaties

Hoe werkt de PREMIUM Overwinteringskas?
In deze mobiele kas zijn uw planten onder alle weersomstandigheden beschermd. Van sneeuwval, vrieskou, storm en rukwinden tot windkracht 9: met de PREMIUM Overwinteringskas weet u zeker dat uw planten veilig staan. De buitenkas bestaat uit een sterke – dubbel gelaagde – folie van 0,4 mm, en uit een grondmat van maar liefst drie centimeter dik. Op die manier zijn uw planten altijd tegen iedere temperatuur beschermd. Daarnaast is de PREMIUM Overwinteringskas zuurstofdoorlatend, waardoor uw planten minder gevoelig zijn voor beschimmeling.

Eenvoudig op te bouwen
Het aluminium gestel van de PREMIUM Overwinteringskas is in een paar stappen heel eenvoudig op te bouwen. U trekt simpelweg het folie door de sleuven die met klittenband aan elkaar zijn verbonden. Via de twee ingangen van de mobiele kas is het in- en uitpakken van u uw planten heel gemakkelijk. Ook het geven van water aan uw planten is met hulp van deze ingangen zo gebeurd.

De investering is het waard!
Heeft u net zo als vele andere plantenliefhebbers een mediterraans exemplaar onder uw hoede? De perfecte boom of plant waar u lang naar heeft gezocht staat eindelijk in uw tuin? Met de PREMIUM Overwinteringskas is de gezondheid van uw boom gewaarborgd. Het geïsoleerde klimaat in de PREMIUM Overwinteringskas zorgt ervoor dat het water in de cellen van de plant niet bevriest, waardoor zuurstof door de gehele stam en bladeren gaat.

Met de PREMIUM Overwinteringskaszijn uw kostbare planten of bomen maar liefst 6-8 jaar gegarandeerd van een lekker warm leven.
Daar komt bij dat bij een vergelijkend product, de broeikas, een veel hogere aanschafprijs heeft dan een PREMIUM Overwinteringskas . En bovendien heeft de PREMIUM Overwinteringskas een onderscheidend aspect! Hij is eenvoudig af te breken als de winter voorbij is.

Ook voor het verbouwen van tomaten
Voor alle liefhebbers van tomaten uit eigen groentetuin biedt de Florino ook een perfecte oplossing. Met de PREMIUM Overwinteringskas verbouwt u uw eigen tomaten onder een ideaal klimaat. De PREMIUM Overwinteringskas biedt namelijk niet alleen bescherming tegen schadelijke UV-straling – waardoor u planten niet verbranden – maar geeft de tomaten ook genoeg ruimte om te groeien. Zo smaken uw tomaten nóg beter!

Kwaliteit
De PREMIUM Overwinteringskas is een uitstekend geisoleerde kas gemaakt van zeer dik en stabiel PVC folie met tevens geisoleerde bodem, dus uiterst geschikt voor het overwinteren van uw planten. Voor de zomer is de PREMIUM Overwinteringskas ook te gebruiken zonder bodemmat, hiervoor worden speciaal haringen bijgeleverd (100 cm hoog)

Kenmerken type M

 • Hoogte: 150 cm
 • Diameter: 100 cm
 • Oppervlakte: ca. 2 m²
 • Gewicht 30 kg.

Kenmerken type L

 • Hoogte: 200 cm
 • Diameter: 240 cm
 • Oppervlakte: ca. 4 m²
 • Gewicht 35 kg.

Kenmerken type XL

 • Hoogte: 280 cm
 • Diameter: 340 cm
 • Oppervlakte: ca. 8 m²
 • Gewicht 70 kg.

Optioneel uitbreiding onderbouw verhoging (voor M & L modellen)

De montage van de uitbreiding wordt uitgevoerd zoals de basis kas, zonder gereedschap en in een korte tijd. De verticale balken van de PREMIUM Overwinteringskas worden  met hoogte extensie (s) verbonden met slotbouten en vleugelmoeren. De dubbel-gelaagde films worden samen met ritsen verbonden.

 

 

 

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Merk Nee
Levertijd Nee
Voorradig; Nee
Prijs €399,00