Intro Grow - Daisy - Aluminium - 195x193 cm (bxl) 124/195 cm (h)

€649,00

Tuinkas Daisy / 3.8m2 / 195x193cm

lees verder
Levertijd 4-6 weken

vergroten
Alles over het product

Specificaties

Deze intro grow tuinkas Daisy, is een leuk intstapmodel hobbykas met een goede prijs kwaliteiverhouding.
Deze tuinkas is gemaakt van aluminium en is optioneel ook leverbaar in de kleuren (coating); groen, antracietgrijs en zwart. De coating is een meerpijs, het verlengd de levensduur van de kas niet, het is puur een upgrade in de uitstraling.

Er zijn twee beglazing keuze's , er zit standaard veiligheidsglas (gehard glas) in deze tuinkas. Ook is het mogelijk om er polycarbonaat in te doen. Polycarbonaat heeft een hogere isolatiewaarde maar ziet er minder fraai uit.
Het polycarbonaat in deze kas heeft een levensduur van ongeveer 8-10 jaar.
Glas is glashard en blijft glashelder, het veiligheidsglas wat in deze kas zit is ten opzichte van het voorheen gebruikte tuinbouwglas factor 5 sterker.

De tuinkas Daisy, de kleinste kas in de serie into Grow, wordt geleverd met een dakraam en schuifdeur. Het frame is gemaakt van aluminium hier zit 10 jaar garantie op.

De fundering is optioneel maar wel sterk aan te raden, door de fundering wordt de kas 1 geheel en kunnen de wanden niet door gaan hangen / verzakken. Hierdoor kan er ook geen spanning op het glas komen waardoor de kans op glasbreuk ontzettend afneemt.

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Keuze Veiligheidsglas, Polycarbonaat
Materiaal Aluminium
Merk ACD
Levertijd 4-6 weken
Pre-order Nu uit voorraad leverbaar
Goothoogte (cm) 124
Geschikt voor windrijk gebied Eigenlijk niet
Kan ik overal staan? (175 cm) Nee
Prijs €649,00