2 Oprijplanken voor hobbykas

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

2 Oprijplanken voor hobbykas

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 24,95
Oprijplanken om eenvoudig de kas binnen te rijden
Dankzij onze oprijhelling (met plankjes) is het eenvoudig binnenrijden in de hobbykas met een kruiwagen of een karretje met de tuinslang. Onze kassen ACD®Prestige zijn voorzien van een aluminium fundering die op de grond staat. Dat betekent dat je over een kleine drempel moet stappen als je wil binnengaan in de kas. Overvolle kruiwagens zouden wat 'lading' kunnen verliezen door de schok. De oprijplanken zorgen letterlijk voor een vlotte overgang!

Product details

Oprijplanken om eenvoudig de kas binnen te rijden Dankzij onze oprijhelling (met plankjes) is het eenvoudig binnenrijden in de hobbykas met een kruiwagen of een karretje met de tuinslang. Onze kassen ACD®Prestige zijn voorzien van een aluminium fundering die op de grond staat. Dat betekent dat je over een kleine drempel moet stappen als je wil binnengaan in de kas. Overvolle kruiwagens zouden wat 'lading' kunnen verliezen door de schok. De oprijplanken zorgen letterlijk voor een vlotte overgang!

Oprijplanken voor hobbykas

  • De oprijhelling is gemaakt van polypropyleen. Dat is heel stevig en onderhoudsvrij materiaal.
  • Omdat het product steeds per 2 stuks verkocht wordt, heb je een helling voor de binnen- en de buitenkant van de hobbykas.
  • Afmetingen 14 cm x 43 cm x H 8 cm

Extra informatie

Levertijd Voor 16 uur besteld, volgende werkdag geleverd