Over ons

Even voorstellen 

Wij, Klaasjan Menken en Martijn Menken zijn de oprichters van koopjetuinkas.nl. Wij zijn door onze vader groot gebracht in de wereld van de tuinkassen en varen mee op zijn kennis en ervaring als kassenspecialist, inmiddels al meer dan 30 jaar!  

Van jongs af aan werken wij binnen het bedrijf van onze vader en hebben wij ons gespecialiseerd in de verkoop en montage van tuinkassen. De levering en montage klussen waren met name in het noorden van het land, maar groeide ook steeds verder naar andere regio’s. Vanuit het gedachtengoed dat er voor iedere tuin een geschikte tuinkas is en deze vraag dus zeker voor heel Nederland geldt, hebben wij ‘koopjetuinkas’ opgericht. Met vele tuinkassen in voorraad, willen wij snel kunnen leveren en kunnen we, waar wenselijk is, ook snel komen tot een montagedatum. De samenwerking met het familiebedrijf Groen Goed Menken, maakt het voor u helemaal compleet. We staan voor kwaliteit en deskundigheid vanuit de jaren lange ervaring op het gebied van verkoop en montage van tuinkassen en bovendien kunnen we uw andere wensen voor de tuin gelijktijdig realiseren. 

Op de locatie in Haule, Groen Goed Menken, kunt u een kijkje nemen in de showroom, beantwoorden wij graag uw vragen en/of geven wij u een deskundig advies. Met deze site hopen wij u naar tevredenheid te kunnen informeren over de variatie tuinkassen en alle mogelijkheden. Mocht u verdere informatie wensen, neem dan met ons contact op. Wij staan u graag te woord! 

Klaasjan Menken en Martijn Menken