Tuinkassen

Wilt u eenvoudig en voordelig de vruchten plukken van uw eigen kweek? Koopjetuinkas.nl heeft het beste programma tuinkassen voor u samengesteld! Er zijn veel redenen om tot de keuze te komen om een tuinkas aan te schaffen. Tuinkassen zijn zeer geschikt voor het kweken van plantjes, het telen van groenten, sla en uien. Kortom, een leuke bezigheid. Daarnaast kan een tuinkas ook veel kosten besparen op de huishoudpot en zijn de groentes uit de kas nog gezonder ook.

Onze tuinkassen: Van hobbykassen tot broeikassen en muurkassen

U vindt bij ons allerlei soorten tuinkassen in diverse afmetingen, stijlen en prijsklasses. Ons programma bestaat o.a. uit hobbykassen, muurkassen, tunnelkassen, foliekassen van merken als ACD en Royall Well. Jong en oud genieten van een kleine kas in de tuin, op het balkon of aan de rand van het terras. Hoe klein de tuin ook is, overal vindt u wel een plekje voor een kas.

Wilt u meer informatie over ons programma tuinkassen of tuinkas accessoires? Bel vrijblijvend met onze specialisten via 0516-577239 voor een passend advies op maat. Of kom naar onze overdekte showroom in Haule (Friesland).

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren