Broeikassen

De beste keuze aan broeikassen treft u aan bij Koopjetuinkas!

Wilt U weten of een tuinkas iets voor U is, begin gewoon klein zodat U erachter kunt komen of U een beetje groene vingers hebt. Maar vaak is het zo dat wanneer je éénmaal je eigen groenten, kruiden of fruit uit je eigen moestuin hebt geproefd je nooit meer iets anders wil. Wij hebben voor de beginnende tuinder een scherp geprijsde collectie broeikassen samengesteld.

De uitgebreide collectie van KoopjeTuinkas.nl varieert in beglazing van polycarbonaat, glas tot folie.

Zo hebben wij voor elke situatie de juiste broeibak!

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Kweekbak Diamond

  Kweekbak Diamond

  € 42,95

  De 'Diamond' kweekbak beschikt over een uitstekende combinatie tussen lichtdoorlaatbaarheid en bescherming. Bovendien is deze kweekkas een pareltje voor het oog.

  Deze kweekbak is uit voorraad leverbaar. Voor 15:00 besteld = volgende werkdag in huis! Meer info
 2. Kweekbak Hardwood

  Kweekbak Hardwood

  € 125,00 Gratis verzending

  De kweekbak Hardwood heeft een zeer natuurlijke en mooie uitstraling en past hierdoor in iedere tuin! Dit door het gebruik van FSC- gecertificeerd hardhout. Materiaal FSC-gecertificeerd Acacia hardhout 4 mm dikke dubbelwandige platen van polycarbonaat Deze GrowCamp is uit voorraad leverbaar. Voor 15:00 besteld = morgen al in huis! Meer info
 3. Kweekbak koppelbaar / Pousse verte

  Kweekbak koppelbaar / Pousse verte

  € 21,95

  Onze moduleerbare kweektunnel 'Pouss Vert' bestaat uit een supperstevige 'basis' kweekbak die je over de plantjes plaatst om ze te beschermen. Bovendien hoef je de plantjes geen water te geven! De mini-serre 'Pouss Vert' beschikt over een aantal verzamelbakjes bovenaan die het regenwater verzamelen en via een gaatje de planten bewatert! Kortom, de ideale kweek in een kleine bak.

  Indien je de plantjes volledig wilt beschermen, dan kan je 2 eindstukken kopen die je aansluit op de 'basis' Pouss Vert zodat je over een volledig afgesloten tunnel beschikt. Onze kweektunnel 'Pouss Vert' is vervaardigd in UV-gestabiliseerde polypropyleen. De 'basis' Pouss Vert is 1 m lang en je kunt er zoveel aan elkaar hangen als je zelf wenst.

  Deze koppelbare kweekbak is uit voorraad leverbaar. Voor 16:00 besteld = morgen al in huis! Meer info
 4. Sweet Tomato broeikas

  Sweet Tomato broeikas

  € 59,50 Gratis verzending

  Sweet Tomato broeikas
  Voor de kweker die graag vroeg in het voorjaar van start gaat, is de Sweet Tomato broeikas een must. Perfect geschikt voor het kweken in volle grond, waarbij de gewassen worden beschermd tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte.

  Constructie
  Deze broeikas bestaat uit een houten frame en heeft een kunststof afdichting. Het hout is bruin verduurzaamd en afkomstig uit goed beheerde bossen. De afdichting van polycarbonaat heeft een dikte van 4 mm en is dubbelwandig. Polycarbonaat heeft verschillende voordelen: het is het niet gevoelig voor breuk, geheel veilig in gebruik en heeft het bovendien een isolerende werking. Ook een goede beluchting is belangrijk. De ‘klep’ aan de bovenzijde kan middels 2 uitzetters in veel verschillende standen worden geopend en daarna windvast geborgd.
  Maatvoering

  Afmetingen

  Sweet Tomato (0,65m2): 65 x 100 x 32/40 cm (b x l x h1/h2)

  Snelle montage
  De Sweet Tomato wordt geleverd in prefabricage, dit betekend dat de voor- en achterzijde, net als de zijwanden en de ‘klep’ al per onderdeel gemonteerd zijn bij levering. Het aan elkaar bevestigen van de verschillende onderdelen is een eenvoudige montageklus. De 2 meegeleverd schoorijzers zorgen voor een sterk verband en de mogelijkheid om de broeikas met behulp van schroeven vast te zetten op een houten of stenen ondergrond.

  Meer info
 5. Silver Thyme broeikas

  Silver Thyme broeikas

  € 85,00 Gratis verzending

  De Silver Thyme is een maatje groter dan de Viola broeikas en daarom perfect geschikt voor de hobbykweker die meer kweekruimte nodig heeft. Meer info
 6. Kweekbak - broeibak Viola

  Kweekbak - broeibak Viola

  € 45,95

  Voor het goed beluchten en het kunnen verzorgen van de planten (in de broeikas) is de Viola voorzien van een enkele ‘klep’. Meer info
 7. Chili Pepper broeikas

  Chili Pepper broeikas

  € 299,00 Gratis verzending

  Deze broeikas biedt de hobbykweker flink de ruimte voor het vroeg kweken in volle grond. Dankzij een broeikas zijn gewassen beschermd tegen invloeden van buitenaf en wordt het kweekseizoen flink verlengd.

  Maatvoering

  Chili Pepper (1,65 m2) 138  x 120 cm (l x b),  30 / 40 (h1 / h2) cm

  Meer info
 8. Strawberry Queen broeikas

  Strawberry Queen broeikas

  € 169,00 Gratis verzending

  De Strawberry Queen biedt de hobbykweker een ideale kweekplek waarbij de gewassen worden beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals wind, hagel, nachtvorst en ongedierte. Meer info
 9. Vier-ruits Kweekbak Glas JUMBO

  Vier-ruits Kweekbak Glas JUMBO

  € 199,00 Gratis verzending

 10. Standaard 3 mm veiligheidsglas
 11. Afmetingen (LxBxH): 127 x 87 x 47 / 64 cm
 12. Met de broeibak behoudt u goed het zicht op de vordering in kweekresultaten. Meer info
 • Kweekbak Lavendula

  Kweekbak Lavendula

  € 89,00 Gratis verzending

  De Kweekbak Lavendula is gemaakt van 0.77 mm dikke enkelwandige platen en is zeer geschikt voor het opkweken van gewassen. Meer info
 • Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

  per pagina
  Pagina:
  1. 1
  2. 2

  Foto-tabel  Lijst 

  Van hoog naar laag sorteren