Chili Pepper broeikas

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Chili Pepper broeikas

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 299,00 Gratis verzending
Deze broeikas biedt de hobbykweker flink de ruimte voor het vroeg kweken in volle grond. Dankzij een broeikas zijn gewassen beschermd tegen invloeden van buitenaf en wordt het kweekseizoen flink verlengd.

Maatvoering


Chili Pepper (1,65 m2) 138  x 120 cm (l x b),  30 / 40 (h1 / h2) cm

Product details

Kweken onder een lage broeikas biedt vele mogelijkheden en zeker in deze ruime Chili Pepper met z’n dubbele ramen en handige houten en stalen uitzetters.

Deze kas is uitermate geschikt voor het vroeg en laat kweken in volle grond, waarbij de gewassen worden beschermd tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte.

Deze broeikas bestaat uit een houten frame en heeft twee uitzetbare ramen met houten omlijsting.  Het vurenhout heeft een dikte van 18 mm en is op ecologische wijze verduurzaamd met lijnzaadolie. Op die manier is het geschikt om jarenlang mee te gaan. De ruiten in deze broeikas zijn van 3 mm dik veiligheidsglas.

De ChiliPepper wordt geleverd in prefabricage, dit betekend dat de voor- en achterzijde, net als de zijwanden en de uitzetbare ramen al per onderdeel gemonteerd zijn bij levering.

Het aan elkaar bevestigen van de verschillende onderdelen is een eenvoudige montageklus. Voor een goede beluchting kunnen beide ramen in twee standen worden geopend met houten uitzetters. De ramen kunnen ook volledig worden geopend dankzij het ijzeren scharnierarm, zodat de planten in de broeikas goed verzorgd kunnen worden.

Maatvoering

Chili Pepper (1,65 m2) 138  x 120 cm (l x b),  30 / 40 (h1 / h2) cm

Eenvoudige montage

De broeikas Chili Pepper wordt in voorgemonteerde onderdelen geleverd. Dit betekend dat de verschillende houtelementen bij levering zijn gemonteerd. Ook de ‘kleppen’ zijn voorzien van veiligheidsglas. Het aan elkaar bevestigen van de verschillende elementen is een relatief eenvoudige montageklus. Onderhoud Voor jarenlang plezier van uw broeikas wordt geadviseerd jaarlijks onderhoud toe te passen. Bij voorkeur door  de Chili Pepper te behandelen met gekookte lijnzaadolie.

 

 

Extra informatie

Levertijd 3-5 werkdagen