Strawberry Queen broeikas

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Strawberry Queen broeikas

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 169,00 Gratis verzending
De Strawberry Queen biedt de hobbykweker een ideale kweekplek waarbij de gewassen worden beschermd tegen invloeden van buitenaf,
zoals wind, hagel, nachtvorst en ongedierte.

Product details

De Strawberry Queen biedt de hobbykweker een ideale kweekplek waarbij de gewassen worden beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals wind, hagel, nachtvorst en ongedierte.

Constructie

Deze broeikas bestaat uit een houten frame en heeft een glazen afdichting. Het vurenhout heeft een dikte van 18 mm en is op ecologische wijze verduurzaamd met lijnzaadolie. Op die manier is het geschikt om jarenlang mee te gaan. De ruiten in de ‘klep’ aan de bovenzijde van de broeikas zijn van 3 mm dik veiligheidsglas. Voor een goede beluchting kan de ‘klep’ in twee standen worden geopend, dit wordt ondersteund door een stevig nylon koord.

Stalen uitzetter

Om goed toegang te hebben tot de gewassen in de broeikas, is deze voorzien van een stalen uitzetter. Hierdoor kan de klep in volledig open stand worden gefixeerd. Optimaal gebruiksgemak!

Maatvoering Afmetingen Strawberry Queen (0,72m2): 60 x 120 x 30/40 cm (b x l x h1/h2)

Gemak in montage

De Strawberry Queen wordt geleverd in prefabricage, dit betekend dat de voor- en achterzijde, net als de zijwanden en de ‘klep’ al per onderdeel gemonteerd zijn bij levering. Het aan elkaar bevestigen van de verschillende onderdelen is een eenvoudige montageklus.

Onderhoudsadvies

Om het hout in optimale conditie te houden luidt het advies de Strawberry Queen jaarlijks te behandelen met gekookte lijnzaadolie, een milieuvriendelijk en duurzaam middel.

Extra informatie

Levertijd 3-5 werkdagen