Foliekassen

Terug naar overzicht
Totaal: 23 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

Van hoog naar laag sorteren

Foliekassen / folietunnels

De foliekassen in ons assortiment zijn bij ons te bestellen voor een zeer scherpe prijs en zijn gemaakt van de beste materialen. Een lange levensduur is dan ook waar onze kassen om bekend staan. Deze kassen zijn geschikt voor het kweken van fruit, groenten en andere gewassen.

Duurzame kassen

De folietunnels die wij aanbieden zijn voorzien van soepel, slijtvast en UV-beschermend folie. Het is belangrijk dat de folie deskundig wordt gemonteerd voor een lange levensduur. Gemiddeld gaat het folie 6 á 7 jaar mee. Onze foliekassen worden aan de grond verankerd door middel van speciale grondankers. Waardoor een fundering overbodig is.

Voordelen van een foliekas

Een foliekas, ook wel folietunnel genoemd, kent vele voordelen. Het grootste voordeel is dat deze kassen erg makkelijk in gebruik zijn. Het op- en afbouwen is binnen enkele minuten gebeurd. Ook is het een groot voordeel dat een foliekas geen fundering nodig heeft. Niet geheel onbelangrijk is de kas ook erg fijn voor de planten. De lichtdoorlatendheid is perfect door het folie, dit zorgt ervoor dat extra verlichting in deze kassen niet nodig is.

Foliekas kopen?

Wij hebben een ruim aanbod aan foliekassen en folietunnels van topkwaliteit. Deze kan je eenvoudig aanschaffen via onze webshop. Naast de kassen zijn wij ook het adres voor kas accessoires. Heb je een vraag? Bel gerust naar 0516 577 239 voor persoonlijk advies.