Muurkas Juliana Mini Wall 2 (0.9 m2)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Muurkas Juliana Mini Wall 2 (0.9 m2)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 329,00 Gratis verzending
De muurkas Mini Wall onderscheidt zich door de mogelijkheden in afdichting. De Mini is altijd voorzien van isolerend polycarbonaat. De goed isolerende functie van het 4 mm dikke polycarbonaat is een sterke eigenschap.

* Verplichte velden

Product details

Geïnspireerd geraakt door een kwekende kennis, buur, of familielid? Etaleer uw inspiratie in een muurkas. Eenvoudig en voordelig de vruchten plukken van eigen kweek. Jong en oud genieten van een kleine kas in de tuin, op het balkon, of aan de rand van het terras. Hoe klein de tuin ook is, overal vindt u wel een plek voor deze leuke muurkas. De Mini Wall is leverbaar in twee breedte maten.

Afdichting
De Mini wordt altijd geleverd met een 4mm polycarbonaat afdichting. Het gebruik van polycarbonaat heeft verschillende voordelen; het is licht van gewicht, heeft een isolerende werking en voorkomt, door de diffuse lichtdoorlaat, verbranding van gewassen in de kas.

Stalen fundering
Voor optimaal kweekplezier dient de muurkas tegen een stevige en stabiele achterwand te worden geplaatst. Ook een juiste fundering is noodzakelijk. Voor de Mini is een bijpassende stalen fundering optioneel verkrijgbaar.

Kenmerken Mini Wall 2:

  • Muurkas met de afmetingen: Diepte: 66 cm, Breedte 129 cm, Goothoogte 140 cm, Nokhoogte 196 cm
  • Oppervlakte 0.9 m²
  • 1 Deur met afmeting B x H (cm) 60 x 138 cm
  • 1 raamdak / venster

 

.

 

Extra informatie

Levertijd 1-3 weken