FOLIETUNNEL 'GREEN ROCKET'    3 X 2 X 2 M

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

FOLIETUNNEL 'GREEN ROCKET' 3 X 2 X 2 M

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 179,00 Gratis verzending
De tunnelkas Green Rocket is perfect geschikt voor de kweker die graag met een minimale investering maximaal resultaat behaalt.

Product details

De tunnelkas Green Rocket is perfect geschikt voor de kweker die graag met een minimale investering maximaal resultaat behaalt.

Daarbij biedt een foliekas het voordeel van verplaatsbaarheid en is het licht van gewicht. De Green Rocket bestaat uit een solide constructie van groen gecoate stalen bogen Ø 24 mm gecombineerd met liggers en schoren van Ø 18 mm.

Het frame wordt overspannen met een frisgroene UV-bestendige en gewapende folie (PE 170gr/m2) dat diffuus groeilicht doorlaat.

Ideaal voor de beplanting in de tunnelkas. De toegang is dankzij de hoogte van 2 meter en de oprolbare ritsopening optimaal. Voor een goede beluchting is deze folietunnel voorzien van 3 afsluitbare horrengaas ramen.

Het verankeren van de Green Rocket aan de ondergrond gebeurt met behulp van stalen grondpennen, nylon spankoorden en het ingraven van de folieflap aan de onderzijde van de kas, een veelgebruikte methode. Optioneel is een extra verankeringset verkrijgbaar, waarbij gebruik wordt gemaakt van spanbanden en stalen grondankers.

 

Extra informatie

Levertijd 3-5 werkdagen