Tomatenkas Première op = op

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Tomatenkas Première op = op

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 39,00
Tomatenkas 'Première' (instapmodel) en de tomatenkas Large (premiummodel) zijn de ideale kassen om tomaten te kweken, maar ook paprika's, aubergines, komkommers, pepers,groeien er goed in!

Product details

De beste tomaten uit de kas met de beste prijs Met dit tomatenkasje 'Première' kunt u gemakkelijk en goedkoop uw tomaatjes beschermen tegen zure regen en 'de tomatenplaag'. Deze tomatenkas is voorzien van 2 zijraampjes met velcro. De tomaatjes krijgen de ideale verluchting. En zo krijgt u de beste tomaten!

De foliekas 'Première' is ideaal om tomaten te kweken, maar ook paprika's, aubergines, komkommers, pepers,... groeien er goed.

Tomatenkas 'Première' 1,54 m² (instapmodel)

Materiaal
Deze tomatenkas heeft een gepoedercoat stalen frame en wordt geleverd met een UV-bestendige folie van gewapend polyethyleen (145 gr/m²). Het frame weegt 5,8 kg en heeft een diameter van 19 mm. Eenvoudig op te bouwen!

Afmetingen
200 cm x 77 cm x H 160 cm / 169 cm

Tomatenkas 'Large' 1,52 m² (premiummodel)

Materiaal
De tomatenkas van superieure kwaliteit heeft een stevige constructie (verzinkt buizenframe - diameter 25 mm en 11,5 kg) en wordt geleverd met een groene gewapende folie van 200 micron dik polyethyleen die extra versterkt is met een nylon vezel. De folie is UV-bestendig.

Afmetingen
190 cm x 80 cm x H 200 cm

De ideale tomaten kas voor een scherpe prijs!

Extra informatie

Levertijd N/B