Planter-On-Wheels

€ 255,00

Planter-On-Wheels

lees verder
Levertijd 3-5 werkdagen

Planter-On-Wheels
Planter-On-Wheels Planter-On-Wheels Planter-On-Wheels Planter-On-Wheels Planter-On-Wheels Planter-On-Wheels Planter-On-Wheels Planter-On-Wheels Planter-On-Wheels Planter-On-Wheels Planter-On-Wheels Planter-On-Wheels
Alles over het product

Specificaties

De Planter-On-Wheels is uitermate geschikt voor hobbykwekers die graag op stahoogte werken, dankzij een prettige werkhoogte van 94 cm. Deze kweektafel kan zowel in de kas als buiten de kas worden geplaatst en gebruikt. Op die manier zijn verse groenten en kruiden altijd binnen handbereik! De Planter-On-Wheels bestaat uit een solide constructie van 18 mm dik vurenhout en is standaar voorzien van 4 voorgemonteerde stalen wielen. Het hout is FSC gecertificeerd en geimpregneerd voor een duurzaam gebruik.

Verrijdbaar

De verrijdbare planttafel is voorzien van een handige lattenrek voor het opbergen van kweekbenodigdheden. In de bak, geschikt voor ongeveer 100 liter grond, wordt een dikke foliehoes aangebracht wat de uitspoeling van grond tegengaat. Het overtollig regenwater wordt afgevoerd door een slang welke in de bodem van de foliehoes wordt aangebracht. De slang komt naar buiten door het gat in een hoek van de lattenbodem. De Planter-On-Wheels wordt in voorgemonteerde elementen geleverd, waardoor montage eenvoudig is.

Lengte:

100 cm

Breedte:

70 cm

Goothoogte:

94 cm

Oppervlakte:

0,7 m²

Materiaal:

Hout

Garantie:

2 jaar

 

Onderhoudsadvies:

Jaarlijks beitsen

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Materiaal Hout
Lengte 91-120cm
Levertijd 3-5 werkdagen
Voorradig; Nu uit voorraad leverbaar
Prijs € 255,00