ACD Tuinkas

Terug naar overzicht
Totaal: 67 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 67

Van hoog naar laag sorteren

Een ACD tuinkas staat voor kwaliteit. Niet voor niets vind je in onze webshop veel tuinkassen van het merk ACD. Dit merk heeft al meer dan 30 jaar ervaring in tuinkassen, tunnelkassen en accessoires voor het behoudt van planten. Ze bieden kwaliteit in alles wat ze doen en hebben een unieke zelfdragende fundering ontworpen. Ook staat veiligheid bij een ACD tuinkas voorop en dat is terug te zien in het glas dat wordt gebruikt. Dit glas is 7x zo sterk als getrokken tuinbouwglas. Het veiligheidsglas is voorzien van gepolijste zijkanten. Zelfmontage is hierdoor nog veiliger, makkelijker en zorgt voor extra stevigheid!

Eigenschappen van een ACD tuinkas

Over alles is nagedacht bij de bouw van de tuinkassen van ACD. Naast het veilige en dikke glas is er ook gedacht aan het funderingsprofiel. Het stevige dubbele funderingsprofiel, voorzien van de nodige bevestigingsankers, is uniek in de hobbyserrewereld en zorgt voor een snelle en makkelijke plaatsing. Deze fundering zorgt eveneens voor een maximale draagkracht. De aluminium hoekprofielen met hun uniek ontwerp dragen een groot deel van de constructie van de serre. Ze zijn ontworpen rekening houdend met esthetiek & maximale stevigheid.

Het gebruik van roestvrij inox bouten en moeren garanderen een stevige en duurzame constructie. Ieder afzonderlijk element van de serre, klein of groot, hangt vast met één of meerdere roestvrije bouten en moeren. Dit maakt het geheel makkelijk demonteer- en verplaatsbaar. Bovendien zorgen deze er voor dat jouw serre multifunctioneel ingericht kan worden. Ook zijn de tuinkassen voorzien van hoge, toegankelijke schuifdeuren, die boven de goot uitkomen.

De unieke verstevigingsplaten worden nauwkeurig in jouw serres bevestigd en bieden extra stevigheid tegen hevige windstoten en gewichtsinvloeden door o.a. wind – en sneeuwlast. De extra verstevigingsplaten zorgen ervoor dat het dak, de gevels en de zijwanden steeds met elkaar verbonden blijven. De vele treklatten worden telkens stevig bevestigd op vaste, gefixeerde punten. Dit onder de juiste spanning, zodat de serre standhoudt bij hevige windstoten. Zo blijft de serre haaks staan en wordt glasbreuk vermeden. De windverbanden zorgen eveneens voor een logische montage van de serre.

 ACD tuinkas voordelen

Uitleg ACD tuinkas

1 Het veiligheidsglas, dat ACD®® nauwkeurig selecteert, is 7x zo sterk als getrokken tuinbouwglas. Het veiligheidsglas is voorzien van gepolijste zijkanten. Zelfmontage is hierdoor nog veiliger, makkelijker en zorgt voor extra stevigheid! Als het veiligheidsglas breekt, breekt dit in ongevaarlijke, kleine deeltjes, net zoals een autoruit.

2. Het stevige dubbele funderingsprofiel, voorzien van de nodige bevestigingsankers, is uniek in de hobbyserrewereld en zorgt voor een snelle en makkelijke plaatsing. Deze fundering zorgt eveneens voor een maximale draagkracht. Het glas zit mooi ingewerkt in het profiel en voorkomt op die manier glasbreuk. Door de stabiliteit van deze fundering is de serre constructie niet onderhevig aan hevige weersinvloeden of grondbeweging, door droogte, vorst of wateroverlast.

3 De aluminium hoekprofielen met hun uniek ontwerp dragen een groot deel van de constructie van de serre. Ze zijn ontworpen rekening houdend met esthetiek & maximale stevigheid.

4 Deze industriële profielen zorgen voor een sterk geheel. Ze zijn eveneens voorzien van de nodige gleuven om jouw tafels, schappen en geleiders gemakkelijk te bevestigen. Door hun specifieke vorm wordt torsing en glasbreuk vermeden bij hevige wind en sneeuwval.

5 Het gebruik van roestvrij inox bouten en moeren garanderen een stevige en duurzame constructie. Ieder afzonderlijk element van de serre, klein of groot, hangt vast met één of meerdere roestvrije bouten en moeren. Dit maakt het geheel makkelijk demonteer- en verplaatsbaar. Bovendien zorgen deze er voor dat jouw serre multifunctioneel ingericht kan worden.

6 De serre wordt voorzien van een groot dakraam met gehamerd veiligheidsglas en een uniek stormslot. Het dakraam kan manueel geopend worden aan de hand van een stevige opsteker, die bovendien gemakkelijk opgeborgen kan worden. Dit dakraam zorgt eveneens voor de nodige ventilatie en toevoer van frisse lucht.

7/8 Dit ruime gootprofiel zorgt voor een vlotte afwatering en geleiding van het hemelwater. Zo kan het regenwater eveneens opgevangen worden in een regenton en gebruikt worden in jouw serre. Al onze Prestige-serres zijn voorzien van een brede en hoge condensgoot voor een directe afvoer van condenswater. Hierdoor is er een minimale mos – en algenbegroeiing en voorkomt schimmelvorming en vermijdt glasbreuk bij vorst of ijzel.

9 Dit stevig, zelfdragend nokprofiel zorgt voor een optimale draagkracht en sterkte door zijn specifieke en grote kokervorm. Het profiel werd speciaal ontwikkeld om wind- en sneeuwbelasting tot een minimum te herleiden.

10 Deze rubber strips zorgen er voor dat het glas stevig aangedrukt wordt in de glasregels. Iedere ruit zit zowel boven als onderaan het profiel geborgen in speciaal voorziene sleuven, dit zorgt dat glasverschuiving en glasbreuk vermeden wordt.

11 Onze Prestige-serres zijn voorzien van hoge, toegankelijke schuifdeuren, die boven de goot uitkomen.** Deze ruime opening zorgt voor een makkelijke toegang met kruiwagen, jouw grote terrasplanten, enz. De schuifdeur (in vergelijking met een draaideur ) zorgt voor een optimale plaats benutting.

12 Deze unieke verstevigingsplaten worden nauwkeurig in jouw serres bevestigd en bieden extra stevigheid tegen hevige windstoten en gewichtsinvloeden door o.a. wind – en sneeuwlast. Deze extra verstevigingsplaten zorgen ervoor dat het dak, de gevels en de zijwanden steeds met elkaar verbonden blijven.

13 De vele treklatten worden telkens stevig bevestigd op vaste, gefixeerde punten. Dit onder de juiste spanning, zodat de serre standhoudt bij hevige windstoten. Zo blijft de serre haaks staan en wordt glasbreuk vermeden. De windverbanden zorgen eveneens voor een logische montage van de serre.

14 Bij iedere Prestige-serre wordt het dak voorzien van gehamerd 4mm veiligheidsglas. Dit zorgt voor een optimale spreiding van het licht, met een betere kweek als resultaat. Het voorkomen van verbranding en minimaliseren van condens zijn extra troeven.

ACD tuinkas kopen bij Koopjetuinkas

Wil jij gaan voor een kwalitatieve tuinkas waarover details is nagedacht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment ACD tuinkassen. Zo is er altijd wel een ACD tuinkas dat bij jouw wensen past. Naast de tuinkassen heeft ACD ook diverse ACD actiepakketten die zeker de moeite waar zijn om te bekijken.

Heb je een vraag over de tuinkassen van ACD? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag persoonlijk verder.