Hobbykassen

Terug naar overzicht
Totaal: 212 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 212

Van hoog naar laag sorteren

Hobbykassen

Voor iedere tuinier zijn hobbykassen een absolute must. Met een hobbykas kan je het hele jaar door verse kruiden, planten, groenten, bloemen en fruit kweken. Wij zijn dé leverancier voor hobbykassen in allerlei maten. De kassen in ons assortiment zijn van absolute topkwaliteit en perfect voor hobby tuinders.

Afdichting

De meeste hobbykassen zijn voorzien van tuindersglas of extra stevig veiligheidsglas. Naast deze meest gebruikte materialen is ook polycarbonaat een materiaal dat steeds vaker gebruikt wordt voor de afdichting van tuinkassen. Wij hebben hieronder de kenmerken van de verschillende soorten beglazing opgesomd.

Veiligheidsglas: Veiligheidsglas bestaat uit één stuk, in tegenstelling tot tuindersglas. Het woord veiligheidsglas zegt het al; dit glas is enorm sterk, zelfs zes keer sterkers als tuindersglas.

Tuindersglas: Dit glas is de goedkoopste optie als het gaat om de afdichting van je hobbykas. Tuindersglas wordt op elkaar gestapeld en vormen op deze manier een complete ruit.

Polycarbonaat: Polycarbonaat is een zeer goede keuze als je de kas ook tijdens de wintermaanden wilt gebruiken. De kunststof afdichting heeft in de kern een open structuur, wat zorgt voor een stilstaande luchtlaag en dus goede isolatie van de kas.

Hobbykas kopen

Voor het kopen van een hobbykas ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben hobbykassen van hoge kwaliteit die ook nog eens scherp geprijsd zijn. Daarnaast heb je keuze uit een groot aantal exemplaren. Voor iedere tuinier is er wel een hobbykas te vinden dat perfect in de tuin past.