Hobbykassen

Terug naar overzicht
Totaal: 195 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 195

Van hoog naar laag sorteren

Hobbykassen assortiment

Voor iedere tuinier zijn hobbykassen een absolute must. Met een hobbykas kun je het hele jaar door verse kruiden, planten, groenten, bloemen en fruit kweken. Wij zijn dé leverancier voor hobbykassen in allerlei maten. De kassen in ons assortiment zijn van absolute topkwaliteit en perfect voor hobby tuinders.

Wanneer je kiest voor een hobbykas kopen kun je het hele jaar door verschillende gewassen en/of planten kweken. Je kunt zelfs al vroeg in het voorjaar beginnen met kweken. Een hobby waarbij je één bent met verschillenden groenten, fruit en bloemen is toch superleuk?

Meer weten over hobbykassen, zoals een ACD tuinkas, in ons assortiment? Lees hieronder dan verder!

De afdichting

De meeste hobbykassen zijn voorzien van tuindersglas of extra stevig veiligheidsglas. Naast deze meest gebruikte materialen is ook polycarbonaat een materiaal dat steeds vaker gebruikt wordt voor de afdichting van tuinkassen. Wij hebben hieronder de kenmerken van de verschillende soorten beglazing opgesomd.

    Veiligheidsglas

Veiligheidsglas bestaat uit één stuk, in tegenstelling tot tuindersglas. Het woord veiligheidsglas zegt het al; dit glas is enorm sterk, zelfs zes keer sterkers als tuindersglas. Een hele veilige optie dus om te plaatsen.

    Tuinders glas

Dit glas is de goedkoopste optie als het gaat om de afdichting van je hobbykas. Tuindersglas wordt op elkaar gestapeld en vormen op deze manier een complete ruit.

    Polycarbonaat glas

Polycarbonaat is een zeer goede keuze als je de kas ook tijdens de wintermaanden wilt gebruiken. De kunststof afdichting heeft in de kern een open structuur, wat zorgt voor een stilstaande luchtlaag en dus goede isolatie van de polycarbonaat kas.

Een hobbykas kopen bij Koopjetuinkas.nl

Voor het kopen van een hobbykas ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben hobbykassen van hoogwaardige kwaliteit die ook nog eens scherp geprijsd zijn. Daarnaast heb je keuze uit een groot aantal exemplaren. Voor iedere tuinier is er wel een hobbykas te vinden dat perfect in de tuin past. Met verschillende kweek accessoires, zoals bijvoorbeeld gewasbescherming of kweekverlichting maak jij van je hobbykas een echte tuinkas waar jij voor langere tijd plezier van kunt beleven.

Een vraag over de hobbykassen in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!