Tuinkassen

Totaal: 248 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 248

Van hoog naar laag sorteren

Tuinkas kopen?

Tuinkassen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Denk aan tunnelkassen die een ronde vorm hebben of muurkassen die hoger zijn, maar ook broeikassen die qua formaat een stuk kleiner zijn. Afhankelijk van jouw wensen en ideeën vind je bij Koopjetuinkas altijd een geschikte tuinkas voor jou. Een tuinkas kopen biedt verschillende voordelen, daarom is het hebben van een eigen tuinkas ook zo leuk.

Meer weten over de tuinkassen in ons assortiment en de voordelen van een tuinkas? Lees hieronder dan snel verder!

Voordelen van een tuinkas

Voor de echte tuinliefhebbers is een tuinkas een ware aanwinst voor in de tuin. In een tuinkas kun je namelijk  verschillende gewassen kweken. Een groot voordeel van een tuinkas is dat het tuinseizoen verlengd wordt. Dankzij de zon die door de kas heen schijnt is het in een tuinkas warmer dan buiten. Het grote voordeel daarvan is dat het voorjaar in je tuin vroeger kan beginnen door te gaan kweken met voorjaars gewassen. Wanneer het seizoen dan echt van start gaat zijn de gewassen in jouw tuin al flink gegroeid en daardoor eerder klaar voor de oogst. Met een tuinkas kun je eigenlijk het hele jaar door je eigen groenten en fruit kweken.

Altijd verse producten in huis, een heel groot voordeel van het zelf kweken van je eigen gewassen. De gewassen zijn vrij van chemische bestrijdingsmiddelen, omdat jij je zelf in de tuin kweekt. Daarnaast bespaar je geld op boodschappen, aangezien groenten en fruit uit eigen tuin komen. Planten in de tuinkas zijn daarnaast beschermd tegen verschillende weersinvloeden, zoals regen en hagel. Verder is een tuinkas een plek om tot rust te komen. Het hebben van een eigen tuinkas biedt dus meerdere voordelen.

Tuinkassen bij Koopjetuinkas.nl

In ons assortiment vind je verschillende tuinkassen. Zo hebben wij hobbykassen die geschikt zijn voor iedere tuinier. Met deze tuinkas kun je het hele jaar door verse kruiden, planten, groenten, fruit en bloemen in kweken. Wij hebben diverse muurkassen, tunnelkassen, foliekassen, broeikassen, maar ook patiokassen. De kassen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in allerlei maten, kleuren, materialen en van absolute topkwaliteit. 

Een vraag over één van de tuinkassen in ons assortiment? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen of adviseren je graag verder!