Tuinkassen

Totaal: 292 producten
  1. Riga XL
    Riga XL
    €4.122,00
  2. Tuinkas Arcus
    Tuinkas Arcus
    €1.880,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 292

Van hoog naar laag sorteren

Tuinkas kopen?

Tuinkassen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Denk aan tunnelkassen die een ronde vorm hebben of muurkassen die hoger zijn, maar ook broeikassen die qua formaat een stuk kleiner zijn. Afhankelijk van jouw wensen en ideeën vind je bij Koopjetuinkas altijd een geschikte tuinkas voor jou. Een tuinkas kopen biedt verschillende voordelen, daarom is het hebben van een eigen tuinkas ook zo leuk.

Meer weten over de tuinkassen in ons assortiment en de voordelen van een tuinkas? Lees hieronder dan snel verder!

Voordelen van een tuinkas

Voor de echte tuinliefhebbers is een tuinkas een ware aanwinst voor in de tuin. In een tuinkas kun je verschillende gewassen kweken. Een groot voordeel van een tuinkas is dat het tuinseizoen verlengd wordt. Dankzij de zon die door de kas heen schijnt is het in een tuinkas warmer dan buiten. Het voordeel daarvan is weer dat het voorjaar in je tuin vroeger kan beginnen door te gaan kweken met voorjaars gewassen. Wanneer het seizoen dan echt van start gaat zijn de gewassen in jouw tuin al flink gegroeid en daardoor eerder klaar voor de oogst. Met een tuinkas kun je eigenlijk het hele jaar door je eigen groenten en fruit kweken.

Altijd verse producten in huis, ook dat heb je met het zelf kweken van je eigen gewassen. De gewassen zijn vrij van chemische bestrijdingsmiddelen, omdat jij je zelf in de tuin kweekt. Ook bespaar je geld op boodschappen, aangezien groenten en fruit uit eigen tuin komen. Planten in de tuinkas zijn daarnaast beschermd tegen verschillende weersinvloeden, zoals regen en hagel. Verder is een tuinkas een plek om tot rust te komen. Het hebben van een eigen tuinkas biedt dus meerdere voordelen.

Tuinkassen bij Koopjetuinkas.nl

In ons assortiment vind je verschillende tuinkassen. Zo hebben wij hobbykassen die geschikt zijn voor iedere tuinier. Met deze tuinkas kun je het hele jaar door verse kruiden, planten, groenten, fruit en bloemen in kweken. Ook hebben wij diverse muurkassen, tunnelkassen, foliekassen, broeikassen, maar ook patiokassen. De kassen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in allerlei maten en van absolute topkwaliteit. Ook zijn de tuinkassen verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.

Een vraag over één van de tuinkassen in ons assortiment? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen of adviseren je graag verder!