Alle tunnelkassen (folie)

Terug naar overzicht
Totaal: 25 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

25 producten

Van hoog naar laag sorteren

Tunnels / Tunnelkassen

Wanneer je kiest voor een tunnelkas, kies je voor een ruime en betaalbare kas met veel kweekoppervlakte. Ook heb je de kas snel staan en is die gemakkelijk verplaatsbaar. Tunnelkassen, ook wel tunnels genoemd, hebben folie als afdichting en is daardoor erg licht van gewicht.

Een tunnelkas is zeer gemakkelijk te monteren en nog gemakkelijker te verplaatsen. Zeker in vergelijking met een glazen tuinkas. Bij het neerzetten begin je met het in elkaar zetten van het frame om vervolgens de foliehoes eroverheen te trekken. Door het lichte gewicht kan je de opgebouwde kas in zijn geheel eenvoudig verplaatsen naar een andere plek in je tuin.

Voordelen van een tunnelkas

De UV-bestendige en gewapende foliehoes die de tunnelkas afdicht zorgt ervoor dat je planten minder snel verbranden. Dit wordt voorkomen doordat het folie ervoor zorgt dat direct zonlicht niet binnenkomt. Doordat het folie gewapend is beschermt het je gewassen tegen slechte weersomstandigheden. Hieronder hebben wij de grootste voordelen van een tunnelkas voor je op een rijtje gezet.

  • Gemakkelijk op te zetten.
  • Zeer licht van gewicht.
  • Betaalbaar, veel goedkoper dan een glazen tuinkas.
  • Eenvoudig te verplaatsen.
  • Goede temperatuur en vochtigheid in de kas
  • Folie dat beschermt tegen wind, regen en schadelijke insecten.
  • UV-bestendig
  • De folie afdichting is vervangbaar.

Tunnelkas kopen

Het kopen van een tunnelkas is enorm gemakkelijk. Via onze webshop bestel je binnen enkele stappen een tunnelkas dat voldoet aan al jouw wensen en eisen voor een kas. Daarnaast zijn onze kassen erg scherp geprijsd, zo weet je zeker dat je niet te veel betaald. Heb je vragen over onze producten of het gebruik van deze kassen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord en beschikken over de juiste kennis voor advies op maat.