Kantoorkassen

Child Category

Totaal: 2 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een kantoorkas is een kas met een alternatieve toepassing. De kas is niet alleen buiten te gebruiken als tuinkas, maar kan ook toegepast worden als kantoor. Natuur naar binnen halen is een opkomende trend. Zo worden de kantoorkassen ook gebruikt als kas om in te werken. Een kantoorkas biedt namelijk meerdere voordelen. Zowel voor de uitstraling van een ruimte als de functie van de kas zelf.

Veilig werken in een kantoorkas

Onze tuinkassen worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Of het nu gaat om broeikassen, patiokassen of een kantoorkas. Onze kantoorkassen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Bovendien is de kantoor kas gemaakt van 4 millimeter veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat de kas veilig gebruikt kan worden in een drukke omgeving. Doordat er dagelijks in en uit de kas wordt gelopen is veiligheidsglas een zekerheid die we je bieden.

De functie van de kantoorkas is vaak een openkantoorruimte, showroom of een afgesloten vergaderruimte. Het glas zorgt voor een transparante uitstraling van in en buiten de kantoor kas. De kantoorruimte blijft op deze manier ruimtelijk.

Voordelen kantoorkas

Een glazen kantoorkas is een echte aanrader binnen een bedrijfspand of bedrijfsruimte. De glazen kantoorruimtes kennen meerdere voordelen. Zo zorgen glazen ruimtes voor een ruimtelijk effect. Het kantoor lijkt groter en straalt tevens rust uit. Daarnaast bevordert het ook meteen de transparantie van een bedrijf. Met glazen wanden wordt er meer openheid en saamhorigheid gecreëerd en dat heeft meteen een positief effect op de samenwerking en communicatie tussen medewerkers of met klanten.

Natuurlijk licht is een ander voordeel van de kantoorkas. Daglicht draagt bij aan een betere concentratie en een hogere productiviteit. Dan de prijs. Je kunt een ruime tuinkas die dienst als kantoorkas bij ons voor een reële prijs aanschaffen. Dit is natuurlijk een heel groot voordeel. Tot slot is het mogelijk om een kantoorkas te verplaatsen. Ideaal voor als er een verandering plaatsvindt binnen het interieur.

Kantoorkas kopen bij Koopjetuinkas

In ons assortiment vind je verschillende soorten kantoorkassen. Bestaande uit verschillende afmetingen en indelingen. Wanneer je de perfecte kantoorkas hebt gevonden kun je deze gemakkelijk bestellen in onze webshop. Voor 16.00 uur besteld is morgen al je tuinkas in huis. Ben je zelf niet zo handig? Dan kun je ons inschakelen voor de montage van de kantoorkas. Deze optie vind je bij jouw gekozen product.

Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag persoonlijk verder.