Kweekverlichting

Terug naar overzicht
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het gebruik van kweekverlichting kan zorgen voor een sterke plantengroei. Het is namelijk wel duidelijk dat planten genoeg verzorging moeten hebben om ze te laten groeien. Naast voldoende voeding is ook een bepaalde hoeveelheid licht van belang. Wanneer jij je gewassen buiten laat groeien, is het natuurlijke zonlicht voldoende. Maar in het geval van een kweekkast is de juiste verlichting van belang. In ons assortiment vind je een groeilamp dat zorgt voor een beter groei van je plant(en).

Meer weten? Lees dan hieronder verder.

ACD groeilamp

De ACD groeilamp in ons assortiment heeft een levensduur van 10.000 uur. Vergelijkbare lampen gaan vaak 1000 uren mee, waardoor deze lamp een energiezuinige lamp is. De lamp mag vlak boven de groeiende planten hangen. Dankzij de bijgeleverde armatuur kan de groeilamp eenvoudig aan het plafond opgehangen worden.

ACD is een Belgische fabrikant van tuinkassen, maar ook accessoires voor in een tuinkas. Het bedrijf bestaat al langer dan 30 jaar en is echt een begrip binnen de tuinier wereld. Een top, bloeiend bedrijf die in een totale tuinbeleving voorziet. Waardoor je gedurende 365 dagen lang van de tuin en het buitenleven kan genieten.

Kweekverlichting kopen bij Koopjetuinkas

Wil jij je groenten en fruit ook de verzorging geven dat ze verdienen? Dan is kweekverlichting daar een hele goede optie voor. Naast kweekverlichting hebben wij in ons assortiment nog andere kweek accessoires om jouw planten extra te laten groeien. Ze verdienen tenslotte de juiste verzorging.

Een vraag over kweekverlichting of behoefte aan advies? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen en adviseren je graag!