Prieel Atrium 90, zwart gecoat - Ø375 cm 182/287 cm (h)

€4.495,00

De zwarte Atrium 90 is perfecte keuze voor het creëren ven een plek in uw tuin om te loungen van het vroege voorjaar tot het late najaar.

lees verder
Levertijd 6-10 weken

vergroten
Alles over het product

Specificaties

De zwarte Atrium 90 is perfecte keuze voor het creëren ven een plek in uw tuin om te loungen van het vroege voorjaar tot het late najaar. Een klassiek gevormd prieel, maar wel met een luxe uitstraling. Door de ruime afmeting van 9 m2 is dit een perfecte plek om ontspanning met het kweken te combineren. Door zijn dubbele schuifdeur met ruime afmeting is de toegang tot de kas optimaal. Het frame van het Atrium prieel is standaard leverbaar in een zwart gecoate uitvoering, voor een luxueuze uitstraling en/of eenheid met de omgeving waarin het prieel wordt geplaatst.

Afdichting

Voor de afdichting van de zijgevels wordt gebruik gemaakt van 3 mm dik veiligheidsglas  en voor de afdichting van het dak worden er dubbelwandige polycarbonaat platen van 6 mm  gebruikt. Voor het bevestigen van zowel het veiligheidsglas als het polycarbonaat wordt gebruik gemaakt van kunststof beglazingstrips en glasklemmen.

Beluchting

Een goede beluchting is van levensbelang in de kas. Daarom is het Atrium prieel voorzien van 3 zijgevelramen.

Optioneel

Voor het Atrium prieel geldt dat een zwart gecoate stalen fundering optioneel leverbaar is. Het toepassen van een fundering op maat is noodzakelijk voor het goed laten functioneren en ondersteunen van de kas.

Lengte: 375 cm
Breedte: 375 cm
Goothoogte: 182 cm
Nokhoogte: 287 cm
Materiaal: Aluminium
Deur: 88 x 178 cm
Ramen: 3x zijgevelraam
Garantie: 12 jaar (constructie)
Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Keuze Veiligheidsglas
Materiaal Aluminium
Merk Royal Well
Levertijd 6-10 weken
Voorradig; Nu uit voorraad leverbaar
Goothoogte (cm) 182
Geschikt voor windrijk gebied Redelijk
Kan ik overal staan? (175 cm) Ja
Prijs €4.495,00