Premium pakket ACD - schappen, oprijplank, tafel en automaat

€ 419,00

 

 

 

 

 

Dit premium pakket bestaat uit:

1 set aluminium afvoerbuizen 

1 Universele legplank 225x32 cm

1 Universele werktafel 225x52 cm

1 Automatische raamopener

2 Alu oprijplanken (1 set van 2 stuks)

Set van 2 schappen/legplanken (1x 2 stuks)

 

Dit  premium pakket is toepasbaar voor alle ACD Prestige tuinkassen. Dit pakket is zowel leverbaar in de aluminium uitvoering als in RAL-kleur.

lees verder
Levertijd Binnen 1 week geleverd

Premium pakket ACD - schappen, oprijplank, tafel en automaat
Premium pakket ACD - schappen, oprijplank, tafel en automaat Premium pakket ACD - schappen, oprijplank, tafel en automaat Premium pakket ACD - schappen, oprijplank, tafel en automaat Premium pakket ACD - schappen, oprijplank, tafel en automaat Premium pakket ACD - schappen, oprijplank, tafel en automaat Premium pakket ACD - schappen, oprijplank, tafel en automaat
Alles over het product

Specificaties

Een openstaande deur in combinatie met openstaande dakramen creëert een schoorsteeneffect. De warme lucht stijgt en ontsnapt via de dakramen, terwijl frisse lucht binnenkomt via de deuropening. Deze verluchtingsmethode is de meest efficiënte. De universele werktafel en de zaaitafel met inleg zorgen ervoor dat je lekker op hoogte kunt kweken.

Bij aankoop van de kas incluisief montage wordt dit pakket gratis gemonteerd. Hierdoor is uw tuinkas direct klaar voor de start om te kweken. Het pakket is tegen een kleine meerprijs ook leverbaar in RAL 9005 (zwart). Neemt U voor overige kleuren contact op met onze klantenservice via chat, mail naar klantenservice@koopjetuinkas.nl, of bel naar 0516-577239.

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Merk ACD
Levertijd Binnen 1 week geleverd
Voorradig; Nu uit voorraad leverbaar
Prijs € 419,00